Echtpaar Barend en Truus Lubbersen 60 jaar getrouwd

Woensdag 13 juli jl. vierde het echtpaar Lubbersen - Simon hun 60-jarig huwelijksjubileum. Locoburgemeester Companjen bracht het echtpaar op woensdag 20 juli een felicitatiebezoek.

Levensloop Barend Lubbersen en Truus Simon

Barend Lubbersen is een geboren Harderwijker en komt uit een gezin van 5 broers en zussen. Barend heeft 15 jaar gewerkt op een eendenbedrijf, hij begon toen hij 14 jaar was. Daarna heeft hij 23 jaar bij Schuuring gewerkt als grondwerker. In 1996 ging hij op zijn 59e jaar met de VUT.

17 jaar heeft hij met veel plezier vrijwilligerswerk gedaan bij voetbalvereniging VVOG er komt er nog steeds voor de thuiswedstrijden.

Truus Simon is geboren in Putten en komt uit een gezin van 9 kinderen. Ze heeft als 16-jarige gewerkt bij de AH en daarna bij de Gruyter Kruidenier. 

Ze hebben elkaar ontmoet op de Markt in Harderwijk en na twee jaar verkering zijn ze getrouwd op vrijdag 13 juli 1962. Barend en Truus hebben een zoon en een dochter, 3 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen. Ze genieten van hun vrije tijd door samen te fietsen en van hun gezin.