Doe mee met de thuis challenge van GA! Harderwijk!

Bijna alle activiteiten waar we onze weken normaal gesproken mee vullen zijn tijdens deze periode afgelast. We gaan niet naar het werk en werken thuis, kinderen gaan niet naar school en volgen thuisonderwijs en we gaan niet naar de sportclub of gitaarles.

Maar de afgelaste activiteiten betekenen niet dat we niet kunnen bewegen of kunstzinnig bezig zijn! Vele beweeg- en cultuuraanbieders zijn digitaal actief.

Zo ook de buurtsportcoaches van GA! Harderwijk (Gezond Actief Harderwijk). Zij nemen elke dag video's op om Harderwijkers in beweging te krijgen, jong en oud.

De GA! Thuis challenge voor leerlingen van het basisonderwijs 
Tijdens de challenge dagen coaches de leerlingen uit om de opdrachten na te doen. De schoen-challenge, de golf-challenge, de hooghoud-challenge, de drum-challenge, van alles kwam al voorbij! De scholen delen de video’s met hun leerlingen en zo blijven we de leerlingen uitdagen. 

Ook de Harderwijkse senior komt in beweging
De beweegcoach senioren neemt in samenwerking met HK13 TV en verschillende Harderwijkse beweegaanbieders beweeglessen op voor senioren. HK13 zendt de beweeglessen dagelijks om 9.45 uur uit. 
 
Een beweegles gemist? Kijk op Gaharderwijk.nl voor alle filmpjes van de coaches.