Dikke Dirck krijgt een tweelingbroer in Amersfoort!

Twee jaar na de succesvolle opening van Dikke Dirck in Harderwijk, komt het stoere grill- en barbecue restaurant nu ook naar Amersfoort.

In het voormalige pand van Het Filmhuys aan de Groenmarkt gaan eigenaren Luc en Maesa Dielissen binnenkort aan de slag om ook in Amersfoort de unieke sfeer en gastvrijheid van Dikke Dirck neer te zetten.

Een door stoom aangedreven draaispit, op houtskool gegrild Black Angus vlees, robuuste uitstraling, nostalgische details, bourgondische gerechten met lokale producten….

Dikke Dirck is niet in enkele woorden samen te vatten. De combinatie van het unieke interieur en de smaakvolle menukaart zorgt voor een ervaring waar gasten graag voor terugkomen. Tijd om ook Amersfoort en omgeving kennis te laten maken met dit geweldige concept, vinden Luc en Maesa. Op 22 maart tekenden zij voor de overdracht van het pand aan de Groenmarkt in Amersfoort, voorheen Grand Café “ ‘t Filmhuys”.

Binnenkort wordt er gestart met de verbouwing van het prachtige pand, zodat ook het interieur aansluit bij het concept van Dikke Dirck. Welke spraakmakende features er straks bij deze “Dirck” te zien zijn, wordt nog even geheim gehouden. Maar dat gasten straks hun ogen uitkijken, is zeker.

Voor nieuws over Dikke Dirck Amersfoort volg je Dirck op Facebook, of kijk op de website: www.dikkedirck.nl

Ondertekening Dikke Dirck Amersfoort