Deslagerthuis en BBQ Harderwijk beginnen VleesKado Harderwijk: ‘altijd lekker en vooral ook nuttig’

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau om te geven aan collega's, vrienden of familie? Dan is VleesKado.nl iets voor jou! Slager Beert Karssen en Joep de Bruijn (BBQharderwijk.nl & deslagerthuis.nl) zijn nu ook VleesKado.nl begonnen.

"Wij merkten dat mensen steeds vaker zelf hun kado of relatiegeschenk willen kiezen", vertelt de Bruijn. "Wij willen de keuze vergroten door meer te bieden dan een rollade of fles wijn in het kerstpakket".

"Naast mooie “kant en klare” vleespakketten op de website VleesKado.nl kun je ook op aanvraag je eigen pakket samenstellen of je relatie dus zelf de keuze laten met de “Vleeskadobon. Deze kadobon kun je ook op onze websites BBQHarderwijk.nl of de Slagerthuis.nl besteden". De een zal dan dus kiezen voor een kadopakket of een mooi BBQ stuk terwijl de ander z’n vriezer er mooi mee kan vullen met vlees van ambachtelijke slagerskwaliteit."

Het idee om vleesproducten online aan te gaan bieden is drie jaar geleden werkelijkheid geworden met BBQharderwijk. "Ik heb in het verleden bij slagerij Karssen gewerkt en de jaren daarna nog altijd veel dingen samen met Beert Karssen gedaan. Na een tijd in de horeca gewerkt te hebben zijn Beert in gesprek gegaan of we wat voor elkaar konden betekenen. We zagen dat er meer behoefte kwam aan online bestellen. Ik zie het ook aan de mensen om me heen, iedereen is druk en wil het liefst snel een maaltijd op tafel hebben staan.  Men heeft geen tijd meer om altijd langs de groenteboer, bakker of de slager te gaan. Beert en ik zagen een gat in de markt en zijn drie jaar geleden de webshop BBQHarderwijk.nl begonnen. Bij BBQ Harderwijk vind je al het vlees voor de barbecue".

Na het oprichten van de eerste webshop, kwam het idee voor VleesKado. "Al gauw kwamen de feestdagen eraan en toen hebben we VleesKado.nl opgericht en dit jaar zijn we ook deslagerthuis.nl begonnen. Bij deslagerthuis.nl bieden wij het een assortiment vlees aan wat je bij de echte slager kunt vinden. Ook hebben wij vleespakketten voor een aantrekkelijke prijs. Je ervaart bij onze webshops het online gemak, maar wel de lokale service en kwaliteit van een ambachtelijk bedrijf. Je kan bij ons tot 23.30 uur bestellen en je vlees de volgende dag al in huis hebben of komen afhalen” aldus De Bruijn. Bezorgen doen ze bewust zelf in de buurt (Harderwijk, Hierden, Nunspeet, Ermelo, Putten, Nijkerk & Zeewolde).

Zoek je nog een leuk cadeau voor de feestdagen? Ga dan naar VleesKado.nl. Bestel een cadeaupakket of cadeaubon die te besteden is bij alle drie de webshops.

De Slager Thuis

Adresgegevens

Bruggestraat 17
3841 CM Harderwijk

Telefoon

T. 0341-412067

Meer info