Derde en voorlopig laatste serie tafelgesprekken voor vrouwen

Op dinsdag 19 september start De tafel van één weer met tafelgesprekken in Harderwijk.

Vrouwen die de eerste twee tafelgesprekken in maart en mei hebben gemist, kunnen zich inschrijven voor de derde en laatste serie tafelgesprekken van dit jaar.

De tafelgesprekken starten vanaf dinsdagochtend 19 september in het wijkontmoetingscentrum Stad ‘de Tinne’ (Houtkamp 33).  

Zelfvertrouwen

Veel vrouwen hebben met succes aan De tafel van één deelgenomen. De deelneemsters kijken terug op een mooie tijd waarin zij veel kracht en zelfvertrouwen uit hebben gehaald. “Ik heb geleerd dat ik meer moet durven, “het heeft me zelfvertrouwen gebracht” en “een positieve energie aan tafel” waren enkele reacties van de deelneemsters. Een aantal deelneemsters heeft (vrijwilligers)werk gevonden, zoals het geven van Engelse les en mensen in het asielzoekerscentrum helpen met integreren. In het filmpje is een impressie te zien van de eerste twee series tafelgesprekken te zien.

 Inschrijven

Van 9.00 tot 12.00 uur komen vrouwen bij elkaar aan een gezellige tafel, elke week één keer. Tijdens de tafelgesprekken en workshops denken zij na over de vragen: Wat wil ik nu echt? en Hoe kan ik dat bereiken? Het levert hen altijd wat op! Deelname is gratis. Inschrijven kan via www.harderwijk.nl/detafelvaneen.

Toekomst

De tafel van één is een tafelgesprek tussen vrouwen die geen werk hebben, maar wel (weer) wat willen gaan doen. Na de tafelgesprekken een nieuwe stap zetten? De partners van De tafel van één (Sociale Dienst Veluwerand en ZorgDat) bieden informatie op het gebied van vrijwilligers- en betaald werk, cursussen, opleidingen, of het beginnen van een eigen bedrijf. Aan de hand van de evaluatie wordt bekeken of De tafel van één in 2018 een vervolg krijgt.