De Ster van Bethlehem

Vanwege de vele positieve reacties die de muzikanten van Kunst Na Arbeid kregen na afloop van het kerstconcert eind vorig jaar met gospelkoor Inspiration, heeft de muziekvereniging ook dit jaar weer de samenwerking met een koor gezocht voor een kerstconcert.

Dit jaar is het concert op maandagavond 18 december in de Grote Kerk van Harderwijk in samenwerking met Christelijk Gemengd Koor Urk onder leiding van Thom Hesseling

Het concert is een doorlopend geheel van bijbelteksten omtrent het kerstverhaal omlijst met bekende en minder bekende kerstmuziek en -liederen, zoals Why a Baby, Why a Child?, Gabriel’s Oboe en een heel eigentijdse uitvoering van Eer zij God in onze Dagen.

Ook zullen samen met het publiek enkele bekende kerstliederen worden gezongen onder begeleiding van organist Minne Veldman. De bijbelteksten zullen worden gelezen door Trudie Karssen. Het belooft een afwisselend concert te worden in de prachtige ambience van de Grote Kerk.

Het concert begint om 20:00 uur, duurt ongeveer 1,5 uur en de toegang bedraagt 5 euro. Kaarten zijn te koop via de webshop van Kunst Na Arbeid: kunst-na-arbeid.nl/shop.

Op zondagavond 24 december vormt dit concert de kerstnachtdienst in de Bethelkerk op Urk. Deze dienst begint om 22:00 uur. Ook bij deze dienst is iedereen van harte welkom om het Kerstfeest mee te vieren.

Muziekvereniging Kunst na Arbeid