Bestel snel jouw kaartje voor de Picknicktuin Harderwijk

Tijdens de tropische picknick in de zomer van 2020 hebben ze zoveel leuke en positieve reacties ontvangen dat een tweede editie aankomende zomer niet uit kon blijven. 

Zij presenteren dan ook vol trots een gloednieuwe editie van Picknicktuin

Het Plantagepark is opnieuw het decor voor een next-level picknick waar zij iedereen een fantastische, zorgeloze dag gaan bezorgen. Ben jij er ook weer bij?
 
In de Picknicktuin creëren ze op zondag 18 juli 2021 een lekkere summer-vibe door middel van (achtergrond)muziek, een saxofonist, leuke picknick games, entourage en natuurlijk het belangrijkste; een zeer goedgevulde picknickmand met heerlijke hapjes en drankjes!

Hoe werkt het!

Het concept is (en blijft) simpel. Je bestelt online een door de chef samengestelde picknickmand welke je op de desbetreffende datum vanaf 13:00 uur bij de locatie op kunt halen. Je zoekt een fijn plekje uit in de prachtige picknicktuin en wij doen de rest.  Daarnaast is de Picknicktuin 100% kids-proof! Zij zorgen voor diverse kinderactiviteiten zoals springkussens en oudhollandse spelletjes en bij tropische temperaturen zorgen we voor sproeiers en extra veel (water)pret.

Wil jij ook next-level picknicken en het ultieme zomer-gevoel naar boven halen? Wacht dan niet langer, praat je vrienden, collega’s en/of familieleden bij en scoor die heerlijke picknickmand vandaag nog!

De Picknicktuin Harderwijk
Plantagepark Harderwijk
Zondag 18 juli 2021
Van 13.00 tot 18.00 uur
www.depicknicktuin.com/harderwijk

Picknicktuin Harderwijk