De peuterspeelzalen van Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk worden met een 8,6 gewaardeerd!

Ouders zijn zeer tevreden over de peuterspeelzalen van SKH. Met name de professionaliteit en het enthousiasme van de pedagogisch medewerkers, de veiligheid van de opvangruimte(s) en het nakomen van afspraken wordt hoog gewaardeerd. 

Of zoals een ouder het verwoord: Wij zijn zeer tevreden. Altijd lieve juffen. Weinig wisseling. Dochter komt blij thuis. Fijn dat ze al "schoolse" dingen met leeftijdsgenoten krijgen

In het najaar heeft Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk in samenwerking met FeedbackCompany, opnieuw het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd.

In het onderzoek stonden verschillende onderdelen centraal. Zo werden er vragen gesteld over de wijze van communiceren, de aandacht voor de ontwikkeling van de peuters, de professionaliteit van en het contact met pedagogisch medewerkers, het activiteitenaanbod en de veiligheid en hygiëne op de locaties.

Ook mochten ouders een rapportcijfer geven aan de opvang. Het gemiddelde rapportcijfer was opnieuw een 8,6. Ten opzichte van het vorige klanttevredenheidsonderzoek scoort SKH bijna op alle items nog hoger dan in het voorgaande jaar. Voor SKH een teken dat alle inspanningen om de kwaliteit van de peuterspeelzaal steeds verder te verhogen ook door ouders gewaardeerd wordt. En voor pedagogisch medewerkers een groot compliment en teken dat hun werk gewaardeerd wordt.

Persoonlijke aandacht
Met name de persoonlijke aandacht van de pedagogisch medewerkers voor ieder kind en de kleinschaligheid spelen een belangrijke rol speelt bij de tevredenheid van ouders zoals blijkt uit de reacties van ouders: 

Persoonlijk, betrokken maar bovenal een prettige kleinschalige peuterspeelzaal.

Onze zoon vond het in het begin heel spannend om te gaan, maar de lieve leidsters op de groep keken echt wat hij nodig had. Dit heeft enorm geholpen.

Blijven ontwikkelen
Een belangrijk doel van het oudertevredenheidsonderzoek is ook om te kijken hoe wij onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren.
De antwoorden op de afzonderlijke items  geven ons goed inzicht in de wensen en ervaringen van ouders. Dit levert voor ons mooie aanknopingspunten op hoe wij nog beter kunnen aansluiten bij de wensen van ouders.

De aandachtspunten worden weer meegenomen in onze plannen voor de komende jaren. Want bij SKH zijn wij niet alleen gericht op de ontwikkeling van kinderen ook de medewerkers en de organisatie ontwikkelen graag mee…

Stapje vooruit Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk
 

Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk

Adresgegevens

Kennedylaan 3
3844 BA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-460183

Meer info