De Maretak ontmoet, eet, drinkt en zingt

Stichting De Maretak, aangedreven door een groep enthousiaste coördinatoren en vrijwilligers, organiseerde voor hun gasten woensdag 22 juli een High-tea met muzikale omlijsting van het Hound Dog Duo.
 

De Maretak is een Harderwijker stichting welke zich inzet om mensen en hun naasten die met kanker te maken hebben (gehad) een plek te bieden om lotgenoten te ontmoeten op een ontspannende wijze.

De afgelopen maanden stonden de activiteiten van De Maretak stil door het corona virus. Echter de coördinatoren en vrijwilligers ontvingen signalen dat de bezoekers/gasten de activiteiten en elkaar misten waarna zij de hoofden bij elkaar staken om toch activiteiten / ontmoetingen te organiseren conform de richtlijnen van het RIVM.

Dat dit is gelukt blijkt wel uit de grote opkomst woensdagmiddag 22 juli
Jong en oud waren blij om elkaar weer te ontmoeten. De zon deed zijn uiterste best om de middag extra stralend te maken. Er werd genoten van de hapjes, de drankjes en niet te vergeten de muziek waarbij menigeen luidkeels meezong en door sommigen zelfs een dansje werd gewaagd. Kortom De Maretak was in hun opzet geslaagd. De gasten gingen voldaan, tevreden en bovenal ontspannen terug naar huis.
 
Wilt u meer weten over De Maretak, hun doelstellingen en activiteiten neem dan een kijkje op hun website: www.demaretakveluwe.nl
Deze zomer staan er nog diverse buitenactiviteiten op het programma, zeer de moeite waard! Wilt u meer informatie maar heeft u geen internet, neem dan contact op met Agnes Benoist: 06-41829887