De Harderwijkse Smaakmakers ondersteunen Superloterij Kunst Na Arbeid

Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Hierden heeft sinds haar oprichting in 1945 eindelijk de mogelijkheid gekregen om een eigen verenigingsgebouw te gaan betrekken. Afgelopen jaar was het moment daar dat het voormalige zanglokaal aan de Zuiderzeestraatweg in Hierden officieel in handen van KNA is gekomen. 

De vereniging maakt een mooie ontwikkeling door waar veel nieuwe en jonge muzikanten worden opgeleid

Het gebouw wordt op dit moment grondig gerenoveerd. Alle leden en menig vrijwilliger draagt hierbij zijn of haar steentje bij. Dit is natuurlijk geweldig mooi, maar helaas niet voldoende om het volledige project tot een succes te maken. In dit kader organiseert KNA en heuse superloterij.

En als ze zeggen super, dan is het ook echt super
Wat te denken van prijzen met een waarde van meer dan €40.000,- waaronder de hoofdprijs een auto, maar ook andere mooie prijzen als een scooter, elektrische fietsen, een quad, koffiemachines en nog veel meer. In totaal worden hiervoor 3.500 loten van €50,- per stuk verkocht. Kijk hiervoor ook op de de speciale website. De verkoop hiervan is in volle gang.

Om de actie nog meer onder de aandacht te brengen ondersteunen de Smaakmakers uit Harderwijk t.w. Delicatessenwinkel de Zuivelhoeve, Paling- en vishandel Dries van den Berg, Slagerij uit de Bosch en Bakkerij Wegerif. Zij bieden u hiervoor een pakket met overheerlijke delicatessen inclusief één lot voor de Superloterij voor slechts €59,95 aan. Een unieke gelegenheid om twee vliegen in één klap te slaan.

De kans om een prijs te winnen is aanzienlijk hoger dan in welke andere loterij dan ook. De verkoop loopt tot zaterdag 4 december a.s. De trekking van de Superloterij wordt zaterdag 18 december 2021 door Notaris Erik de Jonge uit Harderwijk verricht. Zorg dat je tijdig je lot of loten bestelt. Dit kan online via de hierboven vermelde website en wie weet bent u zo direct de winnaar van één van onze schitterende prijzen. Wij wensen u alvast heel veel geluk.

Muziekvereniging Kunst na Arbeid superloterij