De Fabriek opent grootste VR Fun Centre van Nederland

Door Julian 't Jong - Virtual Reality is de toekomst. Dat heeft de jonge ondernemers van De Fabriek ertoe gezet om het grootste Virtual Reality centrum van de regio te openen.

In acht aparte ruimtes kunnen de gaafste mooiste Reality spellen worden ervaren. ‘Het is alsof je in een totaal andere wereld bent’, aldus Julian ‘t Jong een van de initiatiefnemers. Iedereen van jong tot oud kan deze bijzondere ervaring meemaken.

De Fabriek is een Leisure centre aan de Baanweg vlakbij het station. Naast het VR Fun centre kan je een sportescaperoom spelen, squashen bij Squash Harderwijk- en driftkarten. Inmiddels is het een centrum waar veel bezoekers al veel plezier hebben beleefd.

De Fabriek is 7 dagen per week geopend.

Vergunning
Al enige tijd is er met gemeente Harderwijk overleg over de vergunning van het karten. De onderhandelingen tussen De Fabriek en de gemeente zaten begin deze week nog muurvast. Men dreigde zelfs met sluiting. Inmiddels heeft de gemeente de toezegging gedaan dat binnen enkele weken de vergunning rond is. Voorwaarde is wel dat er nog een paar aanpassingen worden gedaan en dat er tot die tijd een brandwacht aanwezig is. Volgens Julian is er zeer constructief meegedacht door wethouder Companjen.