Darter Martijn Kleermaker uit Hierden positief getest en mag niet spelen op WK Darts

Dit laat Martijn vandaag via een Facebook post weten: Wat begon als een droom eindigt in een nachtmerrie. Zo naar het moment uitgekeken dat ik zou mogen spelen in ally pally maar door het coronavirus valt dit in duigen. Een positieve uitslag sloeg als donder in en ik had me de decembermaand toch wel iets anders voorgesteld.

Ik voel me gelukkig niet ziek en hopelijk komen er ook geen zware klachten. Gezondheid is en blijft uiteraard het belangrijkste wat er is al doet dit wel heel erg pijn om het wk te missen.

Ik snap dat veel mensen vragen hebben, berichten sturen en dergelijke. Dat waardeer ik maar ik heb nu vooral mijn rust nodig om dit even te laten bezinken. Ik zal dus even offline gaan qua berichten en dergelijke en hoop dat dat gerespecteerd kan worden!

Dus denk niet als ik niet reageer dat ik je niet mag maar ik doe dit om zelf tot rust te komen!

Ik wil iedereen fijne feestdagen wensen, een goed uiteinde en ik zal mijn focus nu op het nieuwe jaar moeten gaan leggen. Het is nu nog lastig maar ik kom daar wel overheen, uiteindelijk zijn er nog veel ergere dingen in de wereld! Stay safe, geniet van en met elkaar in deze tijd en tot in 2021.

Voor Martijn Kleermaker zou het WK een mooi slotstuk van een, sportief gezien, prima jaar zijn. De 30-jarige Hierdenaar, die twee jaar de tijd krijgt om zich bij de beste 64 van de wereld te vestigen, heeft het eerste jaar van zijn tourkaart er bijna opzitten. Helaas gooit corona roet in het eten. Lees het hele artikel.