Dartcompetitie Harderwijk: Mooie score voor Peter Epe Tuinhout

Door sterk spel wist Peter Epe Tuinhout een mooi resultaat neer te zetten tegen Cafetaria/Catering v/d Berg

Bij de singles ging de strijd nog gelijk op maar lieten de spelers van Peter Epe tuinhout al zien dat ze in een goede flow zaten en werden de punten nog gedeeld, maar bij de koppels pakten ze drie van de vier punten, tevens was de teams ronde voor hen en werd het 6-3 voor Peter Epe Tuinhout. Aalt gooide een 180er voor Peter Epe en Jari Jansen gooide een 180er voor Cafetaria- Catering v-d Berg.
 
Klarenbeek Timmerwerken nam het op tegen JHD Dienstverlening, bij de singles liet JHD meteen al merken dat ze graag weer de koppositie over willen nemen van de PDC Toppers, bij de singles wisten de mannen van Klarenbeek Timmerwerken nog een puntje af te snoepen maar bij de koppels en de teams ronde was JHD Dienstverlening te sterk voor hen en verloren ze met 8-1.
 
Sita Harderwijk speelde tegen de PDC Toppers, hier ging het erom of de Sita de aansluiting met de kop kon behouden, bij de singles werden de punten nog onderling verdeeld, maar bij de koppels sloeg de  PDC genadeloos toe door ze alle vier te winnen, maar de teams ronde was nog voor de Sita die hierdoor het verlies wist te beperken tot 6-3. Albert Buning en Heino v Meekeren gooiden een 180er voor de Sita en Remco gooide er een voor de PDC Toppers.
 
Van den Berg Glas nam het op tegen de Primera Tweelingstad, bij de singles pakte de Primera drie van de vier punten door telkens goed te checken, bij de koppels ging de strijd gelijk op en hierdoor werden de punten netjes gedeeld, door de teams ronde te winnen wist v/d Berg Glas het verlies te beperken tot 5-4. Arjan Jansen gooide een 180er voor Primera Tweelingstad.
 
Autobedrijf Kok speelde een sterke partij tegen Yenghe Food, bij de singles werd er vrijwel voor iedere leg gestreden maar door goed te checken wist Autobedrijf Kok er drie van de vier te winnen, bij de koppels was het weer Yenghe die goed scoorde en goed wist te checken en wonnen zij er drie van de vier en was de stand weer gelijk (4-4), de teams ronde werd door Yenghe Foods gewonnen en werd de eindstand 5-4 voor hen. Melvin gooide een 180er voor Autobedrijf Kok en Kadir Hansu gooide er een voor Yenghe Foods.
 
Stand na 14 partijen Punten 180 H.F.
1e JHD Dienstverlening 89-37 6x  
2e PDC Toppers 89-37 12x  
3e SITA Harderwijk 79-47 6x  
4e Yenghe Foods 66-60 9x 144
5e Cafetaria en Catering van den Berg 61-65 5x  
6e Primera Tweelingstad 56-70 4x  
7e Van den Berg Glas 50-76 4x  
8e Autobedrijf Kok 47-79 1x  
9e Klarenbeek Timmerwerken 44-73 2x 144