Dartcompetitie Harderwijk: Autobedrijf Kok geeft goed verweer

Door sterk spel wist autobedrijf Kok zijn verlies tegen Cafetaria/Catering v/d Berg beperkt te houden.

Bij de singles pakte v/d Berg de eerste twee punten maar de darters van Kok kwamen weer goed terug door de andere twee punten te pakken, bij de koppels was v/d Berg net iets vlotter met checken en pakten ze drie van de vier punten, de teams ronde was weer voor Kok die hierdoor het verlies wist te beperken tot 4-5.
 
De PDC Toppers speelden een sterke partij tegen v/d Berg Glas, bij de singles pakten de PDC Toppers alle vier de punten en ook de koppels en de teams ronde werd door hen gewonnen en verloor v/d Berg Glas met toch wel opgeheven hoofd met 9-0 van de PDC Toppers die hierdoor de koppositie weten te behouden. Roy Timmer gooide alweer een 180er voor de PDC Toppers.
 
JHD Dienstverlening mocht het opnemen tegen Yenghe Foods, hier was het JHD die de boven toon voerde, bij de singles pakte Yenghe Foods nog wel een puntje, maar bij de koppels en de teams ronde kon Yenghe geen vuist maken tegen JHD Dienstverlening en verloren ze met 8-1 van hen. Julian Huisman gooide een 180er voor zijn eigen team JHD Dienstverlening.
 
Om de aansluiting met de koplopers te behouden moest de Sita een goed resultaat neerzetten tegen Primera Tweelingstad, bij de singles liep het meteen aardig goed en wonnen ze alle vier de singles ondanks dat Primera aardig tegenstand gaf, ook bij de koppels was de Sita de Primera Tweelingstad telkens te vlug af met checken, tevens pakten ze ook nog de teams ronde en zetten ze de eindstand op 9-0 voor de Sita Harderwijk.
 
De partij tussen Peter Epe Tuinhout en Klarenbeek Timmerwerken is in verband met zieken verschoven naar een nader te bepalen datum.
 
Stand na 13 partijen Punten 180 H.F.
1e PDC Toppers 83-34 11 x  
2e JHD Dienstverlening 81-36 6 x  
3e SITA Harderwijk 71-41 4 x   
4e Yenghe Foods 61-56 8 x  144
5e Catering en Cafetaria van den Berg 58-59 4 x   
6e Primera Tweelingstad 51-66 3 x   
7e Van den Berg Glas 46-71 4 x   
8e Klarenbeek Timmerwerken 43-65 2 x  144
9e Autobedrijf Kok 43-74    
10e Peter Epe Tuinhout 34-74    

De eerstvolgende wedstrijden zijn op 2 Maart in het Havenkwartier te Harderwijk.