Dansproeverij op 19 maart in de Kiekmure

Werelddansgroep Horlepiep uit Harderwijk organiseert samen met danssportstudio Porceletti 19 maart een Dance Event in de Kiekmure in Harderwijk.

De organisatie van de Kiekmure heeft Werelddansgroep Horlepiep gevraagd een evenement te organiseren ivm de maatschappelijke betrokkenheid

De dansgroep maakt gebruikt van de zaal in de Kiekmure tegen een gereduceerd tarief. Het bestuur van de Kiekmure zou graag zien, dat zij hier iets tegenover stellen. Binnen de dansgroep is een comité opgericht en hieruit is het idee ontstaan.

De dansproeverij wordt gehouden op 19 maart 2022 van 10.00 tot 16.00 uur in de Kiekmure. Er is gelegenheid om te “ proeven” van zeer uiteenlopende danssoorten door mee te doen aan de workshops of te genieten van de demonstraties. Rond 16.00 is er een afsluiting waarop alle danssoorten samen komen in een mooi dansspektakel voor iedereen.

De danssoorten: Jazz dance, volksdans, Latin, ballroom, rollatordans, Bulgaarse dans, musicaldance, Salsa, Modern dance, Merenque, Showfunk, dansexpressie, sportfit, zitdans. Iraanse dans.
 
Dansmedewerkers zijn: Esther s Dance Crreation, Danssportstudio Porceletti, Margriet Pols ( volksdansgroep de Zevensprong en Rollatordansgroep De Aanleg en Horlepiep),  Corrie Verheijen  Bulgaarse dans, Joe Morgan SalsaConMas, Sandy Raaijmakers- Van den Brink dansexpressie Cultuurkust Harderwijk, Mahboobeh Valleh Takhti Iraanse dans,  Werelddansgroep Horlepiep.
 
Daarnaast zijn er optredens van het Jajajobe ensemble (viool, gitaar en dans), Het trio Betty, Ada en Marry (accordeon, dwarsfluit en viool) en Roemeense accordeon.
 
Ze zijn trots op het tot nu toe bereikte resultaat en ze hopen dat Corona het toestaat het festival op deze manier vorm te geven, waarbij er rekening zal worden gehouden aan alle voorschriften.

Dans Horlepiep Harderwijk
(Foto: Tia van Diest, organisatie, werelddansgroep Horlepiep, Margriet Pols, dansdocent Horlepiep, Martin Willemsen, mfc De Kiekmure, Jan Postulart dansondernemer danssportstudio Porceletti, Esther van de Brug, dansondernemer Esther’s Dance Creation, Jetty Hijnberg, organisatie Horlepiep).