Cultuursalon 4.0 gaat “Over de grens”.!

Vanuit een huiselijk ambiance, namelijk Het Station van Putten presenteren Myriam Cloosterman en Elly van Geest de Cultuursalon 4.0. Zondag 3 april wordt voor de 22ste keer de Cultuursalon gepresenteerd in Het Station van Putten.

Tussen 15.00 uur en 17.30 uur interviewen zij zes opvallende Veluwse gasten van jong tot oud op het gebied van kunst, cultuur en maatschappij.

April is de maand van de filosofie. Het thema is Over de grens.
Toepasselijk met al die stromen vluchtelingen waarvoor veel landen de grenzen sluiten. De Cultuursalon gaat in op het thema.
Deze liveshow zullen meerdere grenzen overschreden worden.

Wie zijn de gasten?
Kleinkoor Caprice uit Harderwijk komt vier Engelstalige liederen ten gehore brengen. Zij vertellen over hun passie: zuiver en op hoog niveau zingen.
Ton van Mourik, een allesdoener uit Ermelo, komt met zijn net verschenen boek De Dekmantel over de Puttense bijbelsmokkelaar Hans Hamoen. Hij vertelt vast ook over muziek, foto’s en colums. Grenzenloos.
Al jaren lang komen Veluwse filosofen bij elkaar om over de grens te filosoferen. Het publiek kan in de pauze meedoen; er ligt een prikkelende stelling klaar.
Jongerentheaterklas 3 van Cultuurkust uit Harderwijk komt hun voorstelling Hamlet promoten. Twee keer een uitverkocht huis op 8 en 9 april?!
Louise Kepala kwam 16 jaar geleden vanuit Kongo gevlucht naar Nederland. Zij helpt nu vrouwen in Kongo een eigen bestaan op te bouwen.
Bert Paasman is een vaste gast in de Cultuursalon. Hij schetst een portret van een BOP-per (bekende overleden Puttenaar). Zijn nieuwe boek komt vast ook ter sprake.
 
Het belooft een afwisselende, gezellige en filosofische middag te worden.

De Cultuursalon biedt niet alleen een extra podium aan diegenen die actief zijn op het gebied van kunst en cultuur op de Veluwe, maar blijkt ook een broedplaats voor kruisbestuivingen en inspiratie.

Tijdens de live-show zullen er ook interacties zijn met het publiek.

In de pauze tussen de interviews met de gasten kunt u verder praten over allerlei-culturele-onderwerpen en ideeën, die wellicht al langer bij u sluimeren of ter plekke ontstaan, met een drankje of hapje dat gastheer en -dame Benjamin en Margee Bergman serveren.

Als u aanwezig wilt zijn bij deze gezellige live-show op zondagmiddag kunt u vanaf dinsdag 29 maart een kaartje kopen bij Koffiehuis het Station (tijdens openingstijden)  á € 5,= per persoon of vooraf aan de voorstelling.

Meer info vindt u op www.cultuursalonputten.nl
De volgende Cultuursalon is in oktober. Fijne zomer