Cultuursalon 4.0 een verrassend middagje uit!

Cultuursalon 4.0 zondag 10 januari 2015 van 15.00-17.30 uur in Het Station van Putten.

Ook in 2016 presenteren Elly van Geest en Myriam Cloosterman  tussen 15 en 17 uur vanuit het sfeervolle koffiehuis in het historische Stationsgebouw van Putten 6 opvallende Veluwse gasten van jong tot oud op het gebied van kunst, cultuur en maatschappij.

Zondag 10 januari staat in het teken van Gedichten, tekst, muziek,zang en het nieuwe jaar. Eind januari is de poëzieweek met als thema herinnering. Om de uitstraling van de Cultuursalon verder te vergroten zal het programma worden uitgezonden door, Putten TV en is het de woensdag na de uitzendingdigitaal te zien. 

Wie zijn de gasten in de  Cultuursalon  4.0 op zondag 10 januari ?

  • Lily Veen, woord-en beeldkunstenares uit Putten
  •  Bert Paasman , historicus over de Puttense dichter Jacques van Hattem
  •  Marlies Janssen uit Ermelo met gitaar en Ierse songs
  •  Marjolein Backx uit Putten met twee gedichten
  •  The Coconut Knackers uit Harderwijk en hun ukkeleles en een mooi voornemen
  •  Pascalle Olthof, een jonge dichteres uit Garderen met recent werk
  • Kjed, onze theaterheld en vaste gast gaat met het publiek aan de slag.
Tijdens de live-show zullen er ook nog meer interacties zijn met het publiek. Wat zijn de goede voornemens? Neem vooral je lievelingsgedicht mee. Het belooft weer een gezellige, relaxte en interessante middag te worden.
 
In de pauze tussen de interviews met de gasten kunt u verder praten over allerlei-culturele-onderwerpen en ideeën, die wellicht al langer bij u sluimeren of ter plekke ontstaan, met een drankje of hapje dat gastheer en -dame Benjamin en Margee Bergman serveren.
 
Als u aanwezig wilt zijn bij deze verrassende live-show op zondagmiddag kunt u vanaf de maandag een week voorafgaand aan de aflevering die gaat plaatsvinden, een kaartje kopen bij Koffiehuis het Station (tijdens openingstijden)  á € 5,= per persoon of vooraf aan de voorstelling.
 
Meer info vindt u op www.cultuursalonputten.nl