Cultuurkust start nieuwe seizoen met TOON Harderwijk

Voor alle amateurkunstenaars in de regio start Cultuurkust het nieuwe creatieve seizoen met TOON Harderwijk; een week vol workshops!

Van 3 tot en met 10 september kan je tonen wat je in huis hebt en in het gebouw van Cultuurkust aan het Kloosterplein (Harderwijk) meedoen aan workshops koorzang, tapdans, musical Grease, glasfusing, keramiek beschilderen, moderne dans, sabar, bandcoaching, expressief zelfportret, make-a-zine, schilderen of een kunstkermis voor kinderen. 

Heb je de smaak te pakken? De cursussen van Cultuurkust gaan in de derde week van september van weer van start in de gemeenten Harderwijk, Ermelo, Nunspeet en Putten. 

Naast het  oude vertrouwde jaarprogramma bieden de docenten ook weer diverse korte nieuwe cursussen aan. Zo is er op beeldend gebied bijvoorbeeld Model op Zaterdag, Boetseren, Keramiek, Raku Stoken, Gevelsteen, Bloemkunst en Fotoportfolio voor gevorderden. Nieuw op het programma is Interieurontwerp door Mira ter Braak, styliste van o.a. Stadsschouwburg Amsterdam én het Harderwijks Pietenhuis. 
Voor de podiumliefhebbers zijn de korte musical cursussen een aanrader: in 6 lessen duik je in de wereld van Chicago of The Sound of Music. Voor wie liever zelf een toneelproductie bedenkt  en speelt is de Acteren voorstellingsgroep terug in het aanbod en ook voor jongeren is er een Musical voorstellingsklas.

Voor de dansers staan tapdans en moderne dans weer op het programma en voor wie graag met (klein-)kind de dansvloer onveilig wil maken is er naast ouder/peuter nu ook ouder/dreumesdans. Of maak je liever samen muziek bij Muziek op Schoot?

Natuurlijk is er ook voor jeugd genoeg te beleven. Vooral in de gemeenten Ermelo, Nunspeet en Putten zijn er nieuwe initiatieven. In Putten is er toneel en in Ermelo Kinderkunst.  Algemene muzikale vorming, Muziekladder, is nu in alle gemeenten geprogrammeerd. Wie graag viool, cello, dwarsfluit, klarinet of trompet in groepsverband wil leren spelen is op zijn plek bij de Muziekbendes.  

Voor ieder die van pop tot rock houdt kan zowel op de gitaar als met zang aan de slag en voor wie op latere leeftijd nog wil bij leren is er de Gitaar basiscursus 55+ of Liedjes van toen 60+.  

Genoeg te doen het komende jaar! Voor meer informatie en inschrijven zie: Cultuurkust

Cultuurkust Harderwijk bandcoaching