Cultuurkust komt bij jou thuis!

Verras iemand met een Cultuurkus of bestel een Cultuurkust Out of the Box.

Heb je ook zo’n zin om weer creatief aan de slag te gaan?

Nu de maatregelen versoepelt worden wordt bij Cultuurkust hard gewerkt aan een veilig aanbod van cursussen en lessen. Vanaf 2 juni gaan de individuele muzieklessen weer van start. Groepslessen laten nog even op zich wachten.
 
Cursussen op het gebied van tekenen, schilderen, keramiek, edelsmeden, dans, theater, fotografie, schrijven en literatuur starten in september weer. Dat gebeurt in kleinere groepen en verdeeld over meerdere lokalen zodat voldoende afstand bewaard kan blijven. Het aanbod van het nieuwe seizoen zal de komende maand bekend worden gemaakt. Ook wordt nagedacht over korte zomercursussen.
 
Voor iedereen die niet kan wachten heeft Cultuurkust een mooi alternatief bedacht; Cultuurkust bij jou thuis! Verras iemand met een Cultuurkus of ga zelf thuis creatief aan de slag met Cultuurkust Out of the Box.
 
Cultuurkust Out of the Box

Een korte cursus die gewoon bij jou op de mat valt. Hoe leuk is dat!?
Docenten van Cultuurkust hebben de leukste creatieve opdrachten bedacht en in een doosje gedaan.
Je kan kiezen uit Aquarelleren en Creatief schrijven. Om het zo eenvoudig mogelijk te maken is alles goed omschreven en zitten de benodigde materialen in het doosje. Het enige dat jij nu nog hoeft te doen is DOEN!
 
Wie geef jij een Cultuurkus?
Wil je graag iets voor iemand anders doen? Laat een kunstzinnige groet op maat maken! 
Verras je geliefde met een stoep serenade, maak met je kinderen een Bloemengroet voor Opa en Oma of laat een lied componeren speciaal voor je vriend of vriendin. Docenten van Cultuurkust staan voor je klaar. Samen maken jullie een hele speciale Cultuurkus om weg te geven!    
 
www.cultuurkust.nl/bijjouthuis.nl

Cultuurkust Out of the Box

Cultuurkust

Adresgegevens

Klooster 4
3841 EN Harderwijk

Telefoon

T. 0341-721021

Meer info