Collectanten gezocht voor De Maretak Veluwe

Vrijwilligers van Stichting De Maretak Veluwe gaan in week 21 (22 mei tot met 27 mei) collecteren in de gemeente Harderwijk. 

Stichting De Maretak Veluwe biedt ondersteuning bij het zoeken naar mogelijkheden het leven opnieuw vorm te geven en de eigen kracht terug te vinden.

Het gaat hierbij om hulp waar in de reguliere hulpverlening meestal geen tijd of geld voor is. Dit doen ze onder meer door het organiseren van activiteiten, het geven van lezingen en sport.

De stichting is afhankelijk van giften en subsidies en mede daarom wordt er gecollecteerd. Tegelijkertijd is het een mooie gelegenheid om mensen kennis te laten maken met De Maretak Veluwe. Geïnteresseerden zijn altijd welkom in De Tuinkamer (het inloophuis) in Harderwijk, Houtkamp 33 (gebouw De Tinne). Openingstijden, maandag (op even weken) tussen 14.00 en 16.00 uur en dinsdag (alle weken) van 10.00 tot 12.30 uur.

Bekijk voor meer informatie over activiteiten de website van Stichting De Maretak Veluwe www.demaretakveluwe.nl.

De opbrengst van de collecte is bestemd voor het kunnen blijven organiseren van activiteiten en ontmoetingen in De Tuinkamer, het koor 'Zingen voor je leven!' maakt ook deel uit van de stichting. Inmiddels hebben acht vrijwilligers hun hulp toegezegd, maar ze kunnen daarbij nog extra hulp gebruiken.

Dus wie in de week van Hemelvaart nog een paar uurtjes over heeft, wordt van harte uitgenodigd om een helpende hand te bieden. Aanmelden om mee te helpen met collecteren kan bij: Theo Wijnsma, bestuurslid De Maretak Veluwe via telefoonnummer 06 - 11326480 of mail aan: [email protected]

Alvast hartelijk dank voor alle ondersteuning.