Christelijke boekhandel Sjemen zelfstandig verder

Na ruim 40 jaar onderdeel te zijn geweest van Chistengemeente Sefanja is het nu definitief: Sjemen gaat per 1 april zelfstandig verder onder een nieuwe stichting met de naam ‘Christelijke boek- en cadeauwinkel Harderwijk’.

Voorlopig zal er in de winkel nog niet zichtbaar veel veranderen; de vertrouwde medewerkers blijven en ook hetzelfde assortiment (wellicht iets uitgebreider) en uiteraard dezelfde service

Op termijn krijgt de boekhandel een andere naam maar de Christelijke identiteit blijft. Wel worden de openingstijden m.i.v. 1 april verruimd; dan is de winkel ook op maandagmiddag open.

Er zijn ook plannen om Sjemen uit te bouwen naar een meer eigentijdse plek waar iedereen zich welkom voelt en een gezellige sfeer heerst. Ze willen met de verkoop van boeken, kaarten en cadeauartikelen bijdragen aan de (geloofs-)opbouw van klanten. Daarnaast  worden in de toekomst meer activiteiten voor klanten georganiseerd.

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 april vieren ze, dat ze verder gaan onder de nieuwe stichting. Ze verwelkomen iedereen dan graag met koffie en iets lekkers en hebben leuke acties in de winkel. Daarnaast krijgt elke klant een klein cadeautje mee. Ook aan de kinderen is gedacht.

Dit is een start voor een jaar met feestelijke activiteiten. Via de winkel, de sociale media kanalen en nieuwsbrieven houden ze u op de hoogte.