Cholesterol, statines en hartgezondheid

Wat is het nut van cholesterol en waarom worden er statines ingezet? Orthomoleculair therapeut Jetty van der Graaf geeft hierover een lezing in Centrum de Zin op dinsdag 15 december.

Jetty van der Graaf geeft de lezing tijdens de maandelijkse Gezondverstandavonden (elke derde dinsdag van de maand), waar steeds natuurlijke gezondheid centraal staat. Deze goed bezochte avonden worden georganiseerd door Centrum de Zin en Samenwerkende Therapeuten Noordwest Veluwe STNV.

Tijdens deze lezing vertelt de spreker waarom cholesterol zo ontzettend belangrijk is voor het leven en je gezondheid, waarom je dit dus eigenlijk helemaal niet mag verlagen. Ook hoe deze mythe in de wereld gekomen is en dat het een sneeuwbaleffect van andere problemen heeft ontwikkeld. Hoe zijn de statines ontstaan en waarom zijn ze zo populair geworden? Jetty van der Graaf legt ook uit hoe hart- en vaatziekten werkelijk ontstaan en wat je preventief kunt doen.

We willen allemaal gezond worden, gezond leven en oud worden. Genezen met verstand en niet met medicijnen.

De lezing van Jetty van der Graaf in Centrum de Zin (hoek Stationslaan – Verkeersweg in Harderwijk) begint om 20.00 uur. Zaal is open om 19.30 uur. Entree € 10. Aanmelden is niet verplicht, maar stelt STNV zeer op prijs via: [email protected] of 06 231 606 40.