Calisthenics Park winnaar Stadsidee 2020

Met 846 van de bijna 3000 uitgebrachte stemmen is het idee om een calisthenics park te realiseren in Harderwijk gekozen tot het Stadsidee van 2020. Het idee voor ‘Upgrade skatepark Harderwijk’ kwam op de tweede plaats met 800 stemmen.

De vier initiatiefnemers van het calisthenics park kunnen nu samen met de gemeente aan de slag om hun idee te realiseren.

Een calisthenics park is een soort buitensportschool met allerlei klimrekken en stangen waar je eindeloos veel oefeningen kunt doen. Het toegezegde bedrag van 45.000 euro is voor de aanleg beschikbaar.
 
Van 15 juni tot en met 10 juli konden inwoners van de gemeente Harderwijk via stadsidee.nl kiezen uit 13 ideeën. Allemaal bedoeld om buurt, wijk of stad mooier of leefbaarder te maken.
 
Het Stadsidee daagt inwoners uit ideeën aan te dragen om de openbare ruimte te verbeteren. Het Stadsidee is een project dat hoort bij ‘Samen kleuren we de stad’. Een initiatief van de gemeente Harderwijk bedoeld om inwoners de mogelijkheid te geven bij te dragen aan de inrichting van hun stad.
 
Winnaar stadsidee Harderwijk 2020
calisthenics park