Bruidspaar Evert Zeeboer en Gerrie Zeeboer - Mostert 60 jaar getrouwd

Woensdag 9 juni viert het echtpaar Zeeboer - Mostert hun 60-jarig huwelijksjubileum. Burgemeester Van Schaik bracht het bruidspaar op woensdagmorgen 9 juni een felicitatiebezoek.

Levensloop 60-jarig bruidspaar Evert Zeeboer en Gerrie Zeeboer – Mostert

Echtpaar Zeeboer Mostert 60 jaar getrouwd Hierden

Evert en Gerrie zijn beide geboren en opgegroeid in Hierden. Evert in een gezin met 9 kinderen en Gerrie in een gezin van 7 kinderen.

Vanaf hun huwelijk tot 29 oktober 1965 hebben zij aan de Molenweg gewoond. Daarna zijn ze  naar de Zuiderzeestraatweg verhuisd waar ze nog steeds wonen.

Evert heeft op eenden- en kalkoenbedrijven gewerkt en later tot de V.U.T. bij de Gresbo. Hun gezamenlijke hobby is de bloemetjes om het huis. Gerrie verzorgt ze ook binnen.

Evert heeft ook altijd veel gehandeld in spullen, zoals meubels en huisraad maar ook dieren zoals kippen en konijnen. Veel mensen weten hem nog te vinden als er kippen of konijnen zijn die weg moeten. Deze kunnen ze bij Evert achterlaten. Ook zijn er altijd verse eieren van de kippen.

Ze hebben 4 kinderen, allen getrouwd. 12 kleinkinderen en inmiddels 14 achter-kleinkinderen. Ze wonen nog zelfstandig en redden het met af en toe wat hulp. Helaas zijn ze niet meer zo mobiel, omdat Gerrie een oogziekte heeft en daardoor geen auto meer kan rijden