Broekhuis collega’s en relaties zetten zich in voor het goede doel

Afgelopen week organiseerde Broekhuis in samenwerking met Sportcentrum Iedema een Spinning Marathon voor het goede doel. 

Bijna 100 Broekhuis collega’s en relaties fietsten zich in de showroom van Broekhuis Ford Harderwijk in het zweet. Opbrengst: maar liefst  € 5.125,-.

Broekhuis ondersteunt in Gwassi (Kenia)  een project van Red een Kind waar jaarlijks 100 kansarme jongeren worden opgeleid tot automonteur en worden geholpen bij het vinden van een baan. Gerhard van de Pol, marketingmanager van de Broekhuis Groep: “Wij zien het als uitdaging om de funding hiervan te realiseren door mensen in beweging te brengen. Wij zijn heel dankbaar met de mooie opbrengst van € 5.125,-. Hiervoor zijn 20 jongeren in Gwassi zeker van een opleiding tot automonteur en krijgen hulp bij het vinden van een baan.

Van de Pol: “ De organisatie van het event hebben we samen gedaan met Sjaak Salomé van Sportcentrum Iedema. De inbreng van zijn kennis en enthousiasme maakte de spinning marathon tot een waar professioneel event. Mooi om te zien dat Sjaak zich zo inzet voor ons goede doel en zelfs, als specialist in bewegen, 25 health-checks voor het goede doel heeft gesponsord.”  

De spinninginstructeurs zorgden voor een zeer inspannende avond. Bijzonder was het dat het allemaal plaatsvond in de showroom. Voor volgend jaar zijn er alweer mooie plannen gemaakt om dit succes voort te zetten .