Brinken in de zoom – Unieke maquette

Op woensdag 20 maart 2024 vond de onthulling van de maquette van het nieuwbouwproject Brinken in de Zoom in Harderwijk plaats. Tussen 16:30 uur en 18:30 uur konden geïnteresseerden binnenlopen om de maquette te bekijken.

Dit bood een unieke gelegenheid voor potentiële kopers om een gedetailleerd inzicht te krijgen in dit veelbelovende project

In tegenstelling tot veel projectontwikkelaars welke graag hun projecten digitaal presenteren, heeft Van de Kolk Ontwikkeling BV. ervoor gekozen om een prachtige, realistische maquette te laten maken. Tijdens de onthulling waren Midden Nederland Makelaars en Van de Kolk Ontwikkeling aanwezig om geïnteresseerden te informeren.

Van appartementen, rug aan rug woningen, rijwoningen, hoekwoningen tot twee onder één kapwoningen, het project omvat een breed scala aan woningen. De maquette gaf een levensechte weergave van de toekomstige woonomgeving, waardoor de aanwezigen een tastbaar beeld kregen van het project. Met een opkomst van ruim 300 belangstellenden was het duidelijk dat er veel interesse is in dit nieuwbouwproject.
Het goede nieuws is dat het bestemmingsplan al onherroepelijk is vastgesteld. Na de bouwvak van 2024 zal worden gestart met het bouwrijp maken van de grond, waarmee de concrete stappen richting realisatie worden gezet.

De verkoop zal starten rond medio juni van dit jaar.

Wilt u zich aanmelden voor dit project? Stuur dan een mail naar Midden Nederland Makelaars: [email protected]. Dan wordt u op de hoogte gehouden over de voortgang van dit prachtige plan!

De maquette is vanaf 2 april te bezichtigen bij MNM Makelaars te Harderwijk.

Brinken in de zoom – Unieke maquette
Unieke maquette Brinken in de zoom

Midden Nederland Makelaars Harderwijk

Adresgegevens

Kuipwal 41
3841 KP Harderwijk

Telefoon

T. 0341-411541

Openingstijden

Ma 9.00 - 17.30 uur
Di 9.00 - 17.30 uur
Wo 9.00 - 17.30 uur
Do 9.00 - 17.30 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info