Bosbad Putten breidt arrangement Kinderfeestjes uit

Subtropisch Bosbad Putten is inmiddels weer enkele maanden geopend, na de sluiting door de corona lockdown. Bij de heropening in juli is ook de 110 meter lange wildwaterbaan in gebruik genomen.

Deze nieuwe attractie is nu ook onderdeel van het arrangement voor kinderfeestjes van het zwembad. Kinderen die hun verjaardag vieren kunnen met één kaartje een compleet feestje organiseren.

Het verjaardagarrangement is te boeken voor vier tijdstippen: woensdag van 13.00 tot 17.00 uur, vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en 18.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 16.30 uur. De jarige en zijn vriendjes en vriendinnetjes krijgen toegang tot het subtropische bad, de wildwaterbaan, de glijbaan en – indien beschikbaar – de andere binnenbaden. Het badrestaurant De Boskamer serveert een patatje met mayonaise, snack, drankje of slush puppy en een softijsje of raket.
 
Het arrangement kost € 13,50 per persoon, kaartjes zijn uitsluitend verkrijgbaar in de webshop van Bosbad Putten. Het is belangrijk dat ouders na aankoop van de kaartjes even het restaurant bellen zodat er een tafeltje voor de feestvierders gereserveerd is.
 
Meer informatie: www.bosbadputten.nl

Waterglijbaan Bosbad Putten

Subtropisch Bosbad Putten

Adresgegevens

Zuiderveldweg 6
3881 LJ Putten

Telefoon

T. 0341-351288

Meer info