Subtropisch Bosbad Putten

Subtropisch Bosbad Putten

Dagje Bosbad. Dagje plezier
Subtropisch Bosbad Putten
Een zwemoase die garant staat voor urenlang waterplezier en genot. Dat is Bosbad Putten. Geniet van onze uitgebreide mogelijkheden. Neem een duik in ons subtropische zwembad, of bij mooi weer in ons heerlijke buitenbad. Onderga de weldaad van wellness.
Lees meer

Werken in de subtropen... bij Bosbad Putten

16 februari 2023

Zwemonderwijzer voor het mooiste bad van de Veluwe of hulpkracht/toezichthouder in een gezellige en sportieve omgeving? Subtropisch Bosbad Putten is op zoek naar jou! Bekijk de vacatures hieronder.

​Meer gemak en comfort door nieuwe website Bosbad Putten

11 februari 2023

Subtropisch Bosbad Putten zet op woensdag 22 februari zijn nieuwe website online. Deze nieuwe presentatie op internet heeft niet alleen een modernere uitstraling, er is ook een nieuw systeem voor het online reserveren van zwemlessen en activiteiten zoals aquasporten.

Bosbad Putten verduurzaamt steeds meer

3 oktober 2022

Door de extreme stijging van de energieprijzen dreigt, volgens de zwembond KNZB, sluiting van ongeveer tweehonderd van de 637 openbare zwembaden in Nederland. Maar Dick Eijlander, manager van Bosbad Putten, is niet somber gestemd. "Ik hoop op een zonnige toekomst waarin we nog verder verduurzamen en zo een hoop energie kunnen opwekken."