Boekpresentatie Geloven doe je zo!

Hoe te geloven in God? Dat is de centrale vraag in het boek ‘Geloven doe je zo’ dat Anne van Olst schreef. Op zaterdag 26 augustus zal hij van 11.00 tot 12.30 uur zijn boek presenteren in Christelijke boek- en cadeauwinkel OASE.

Anne van Olst (45) is sinds 1 september 2022 directeur van de Evangelische Hogeschool in Amersfoort en woont in Harderwijk

Tot vorig jaar was hij predikant van de Christelijke Gereformeerde Kerk te Antwerpen. Eerder heeft hij het boek ‘bidden kun je leren’ geschreven. Inmiddels is daarvan de 4e druk verschenen.
 
In ‘Geloven doe je zo’ nodigt Anne van Olst lezers op een toegankelijke manier uit om zich open te stellen voor het christelijk geloof, ongeacht alle vragen en twijfels die zij hebben.
 
Wat geloof ik eigenlijk? Christenen worstelen soms met die vraag. In zijn boek helpt Anne van Olst ze op weg. Daarvoor gebruikt hij de twaalf artikelen van het geloof.
 
Tijdens de boekpresentatie wordt het onderwerp verder uitgelicht en is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het laten signeren van het boek.
 
Bent u nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom om deze ochtend mee te luisteren naar het verhaal van Anne van Olst. Onze boekwinkel Oase vindt u aan de Smeepoortstraat 15 te Harderwijk.