Foto's: Nijntje Beweegdiploma’s voor peuters en kleuters van G.V. Olympia Harderwijk

Bij G.V. Olympia kunnen peuters en kleuters hun nijntje Beweegdiploma halen. Als kinderen alle motorische vaardigheden uit de lessenserie onder de knie hebben, krijgen zij het nijntje Beweegdiploma.

De peuter- en kleutergroepen van G.V. Olympia hebben het afgelopen jaar van Lydia Gorter les gehad en samen op een speelse manier gewerkt om alle vaardigheden aan te leren.

Ook overige peuters- en kleuters uit de gemeente hebben kennis kunnen maken met het nijntje Beweegdiploma. Lydia heeft introductielessen gegeven op verschillende basisscholen in de gemeente. Glimlachend van oor tot oor.  Op 6 januari was het zover.

Zes kinderen ontvingen het felbegeerde nijntje Beweegdiploma. Eé tijdens een feestelijk beweegfeest in gymzaal Biezenplein. Ook ouders en opa’s en oma’s waren van de partij om te kunnen genieten van de vrolijke gezichten van de kinderen. Alle kinderen gaan nu hard werken aan hun motorische vaardigheden zodat zij ook Beweegdiploma 2 kunnen halen!

Meer weten? Neem gerust contact op via Reina Sluiter (0341-417493 of secretariaat@olympiaharderwijk.nl) Meer informatie over het nijntje Beweegdiploma leest u ook op www.kngu.nl/beweegdiploma