Bixie & Friends dag

Elk jaar organiseert de KNHS speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar de populaire Bixie&Friends dag. Zo’n 400 kinderen komen met hun pony’s naar het Nationaal Hippische Centrum in Ermelo voor een dag vol ponyplezier in de meivakantie.

De Bixie&Friends dag is op 29 april voor kinderen met een eigen pony en kinderen met een manegepony

Heb je geen beschikking over een pony? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! We beloven je dat je je niet hoeft te vervelen. Op de Bixie&Friends dag worden de Bixie&Friends Proeven en Parcoursen verreden in de disciplines dressuur, springen en eventing. Naast de Bixie&Friends Proeven en Parcoursen kan ingeschreven worden voor de volgende onderdelen: springles, dressuurles, bixie&Friends spel, working Equitation les, voltige les, ponyversierwedstrijd.

Natuurlijk kunnen kinderen ook weer kleuren en knutselen, schminken, een paardentaart maken en springen op het springkussen. Voor deze activiteiten hoef je je niet aan te melden. Alle kinderen mogen meedoen aan deze activiteiten, ook bezoekers. Natuurlijk ontbreekt ook onze Bixie mascotte niet op deze gezellige dag.

Gratis activiteiten voor alle kinderen
Doe je niet mee aan de Bixie&Friends dag, maar heb je wel zin in een tof gratis paardenuitje voor het hele gezin? Dan ben je ook van harte welkom op de Bixie&Friends dag! Toegang en parkeren is gratis.

Natuurlijk kan je ook een kijkje nemen bij de Bixie&Friends rubrieken en de Ponyversierwedstijd. Ga gezellig shoppen in het kleine maar gezellige strodorp. Vergeet niet om op de foto te gaan met onze Bixie mascotte!