Bingo Wijkvereniging Stadsdennen/Frankrijk naar de Roef

Wijkvereniging Stadsdennen/Frankrijk organiseert vrijdagmiddag 18 september een bingomiddag. Dit zal zijn op een nieuwe locatie zijn en wel M.F.Z. de Roef aan het zuiderzeepad 1 te Harderwijk.Aanvang 14.30 uur.

Dit is een bingo voor iedereen die hiervan houd!

Mooie, nuttige prijzen te winnen die een ieder gebruikt en kan gebruiken. Wil je komen dan moet je wel van te voren reserveren op de website. Dit heeft te maken met de maatregelen i.v.m. Corona en ook het aantal mensen dat we kunnen plaatsen.

De bingo is vanaf 14.30 uur in de Roef de maandelijkse op vrijdagmiddag. Deze locatie zal de komende maanden de plek wezen waar de bingomiddag wordt gehouden. 

Deze bingo is voor iedereen toegankelijk. Waar je ook woont je bent welkom. Er worden 8 ronden gespeeld. Kaarten zijn in boekjes bij binnenkomst in meerdere aantallen te koop. Na vier ronden een korte pauze. 

Meer info bel T. Goosen 0341-425836 of 06-14403745.

Wij hopen dat u met velen komt en dat het een gezellige en leuke bingo middag wordt. Ook kan men voor info kunnen terecht op de website van de wijkvereniging www.wijkstadsdennen.nl. Ook kan men een e-mail sturen naar [email protected].