Bijzondere Top2000-kerkdienst op 28 december in de Regenboog in Harderwijk

Op woensdag 28 december aanstaande vindt er een Top2000-kerkdienst plaats in de Harderwijk om 19.00 uur.  Deze kerkdienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van NPO Radio 2. Tijdens deze Top2000-kerkdienst worden de liederen live gespeeld door een band.

Nummers met inhoud

In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen.  Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, zoals ‘What if God was one of us’, van Joan Osborne. Andere blijken bij nadere beschouwing  te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost. 

Corjan Matsinger zegt het volgende: ‘Zou het niet zo kunnen zijn dat God achter de schermen artiesten beïnvloedt, om te zorgen dat Hij zelfs in die muziek te vinden is? De Geest waait tenslotte op de meest verrassende plekken. 

De voorganger in deze dienst is Paul Waterval. Wat is er mooier dan in een kerkdienst samen te luisteren naar de mooiste nummers uit de popgeschiedenis?  Daarom wordt er in de Regenboog te Harderwijk een Top2000-kerkdienst gehouden.” 

Praktische gegevens
De toegang van deze Top2000 kerkdienst is gratis. Wel zal er gecollecteerd worden voor de onkosten.

Datum: 28 december 2022
Aanvang: 19.00 uur
Adres: Biezenplein 1