Bijeenkomst werkgroep Duurzaamheid en Veiligheid van de Bedrijvenkring Harderwijk

Op donderdag 10 juni a.s. komt de werkgroep Veiligheid Lorentz I, II, III en havens en op woensdag 16 juni a.s. komt de werkgroep Duurzaamheid weer bij elkaar. De werkgroep bestaat uit betrokken ondernemers, vertegenwoordigers vanuit de gemeente Harderwijk en parkmanagement. 

Bijeenkomst werkgroep Veiligheid Lorentz I, II, III en havens (10 juni)

Op donderdag 10 juni a.s. komt de werkgroep Veiligheid Lorentz I, II, III en havens van de Bedrijvenkring Harderwijk weer bij elkaar. De werkgroep bestaat uit betrokken ondernemers, vertegenwoordigers vanuit de gemeente Harderwijk, politie, Brandweer, Securitas en parkmanagement. Met elkaar bespreken ze de maatregelen uit het opgestelde KVO-Plan van Aanpak en kijken ze hoe ze het bedrijventerrein schoner, heler én veiliger kunnen krijgen. Op dinsdag 8 juni schouwen ze bedrijventerrein Lorentz op de fiets. 

Ben je ook geïnteresseerd in veiligheid en wil je aansluiten bij de werkgroep? Dat kan! Neem contact op parkmanager Marion van Gils via [email protected] of 06 40 44 29 02. 

Op de agenda voor de bijeenkomst Duurzaamheid van 16 juni staan deze keer:

  • Verdere verduurzaming bedrijventerrein Lorentz
  • Circulariteit en Cirkelstad Harderwijk
  • Aanmelding Nationaal Groeifonds: werklandschappen van de toekomst.
Ben je ook geïnteresseerd in duurzaamheid en wil je aansluiten bij de werkgroep? Dat kan! Neem contact op parkmanager Marion van Gils via [email protected] of 06 40 44 29 02

Bedrijvenkring Harderwijk

Adresgegevens

Postbus 115
3840 AC Harderwijk

Telefoon

T. 06-40442902

Meer info