Bewegen voor 60 plussers is weer gestart

Al ruim 20 jaar komen iedere donderdagmorgen in de Kiekmure aan de Tesselschadelaan 1 in Harderwijk een groep enthousiaste 60 plussers samen. 

Onder leiding van de strenge, maar ook gezellige “ juf Natascha”  van AKTIEF Natascha, werkt de groep ouderen, tussen de 60 en de 87 jaar, aan lichaam en geest.

Natascha Kruger is oud, meervoudig Nederlands Kampioene Ritmische Gymnastiek en heeft onder anderen in Carré gestaan in de Musical BARNUM van Joop v d Ende. Inmiddels geeft zij al ruim 25 jaar les en heeft zich gespecialiseerd in sporten voor ouderen. Al jaren komt de vast club trouw voor de DANS-Fit lessen niet alleen om de sportlessen te volgen, die speciaal voor ouderen zijn ontwikkeld, maar vooral ook om gezellig samen te zijn en vrienden/vriendinnen te maken.

Want “ Samen sporten” is altijd leuker dan alleen

Voor het komende seizoen zijn er weer een aantal plekken beschikbaar voor iedere 60 plusser, die ook graag lekker en verantwoord wil bewegen in het Wijkcentrum van Stadsdennen. Op donderdagmorgen kunt u terecht om 9.30 uur of om 10.45 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Natascha Kruger, 0341-433316

Bewegen voor ouderen Harderwijk