Beursvloer Harderwijk: Waar moet ik zijn?

De Beursvloer vindt plaats van 15.30 tot 18.00 uur in de kantine van voetbalvereniging VVOG. Deze bevindt zich op sportpark 'De Strokel', Strokelweg 9. VVOG beschikt over een eigen parkeerplaats.

De Beursvloer is een ideaal evenement waar je als bedrijf actief kunt bijdragen aan concrete aanvragen van lokale stichtingen, verenigingen en organisaties. Een gezellige ontmoetingsplek waar levendig wordt gehandeld in betrokkenheid.

Dit wordt hét evenement waar het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in Harderwijk elkaar kunnen ontmoeten, netwerken en handelen in betrokkenheid. Meld u aan en kom ook matchen.

Steeds meer bedrijven dragen graag hun steentje bij aan de samenleving en tonen zich maatschappelijk betrokken. Dit gebeurt vaak in de vorm van financiële sponsoring. Dat het ook anders kan zal blijken op de Beursvloer Harderwijk, want er is veel meer dan munten tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Hoe ziet Beursvloer Harderwijk eruit?

Bedrijven, serviceclubs, scholen, maatschappelijke organisaties, vrijwilligersorganisaties en overheden ontmoeten elkaar op de beursvloer. De sfeer is informeel en dynamisch. Om het Beursvloer Harderwijk tot een succes te maken werkt De Harderwijkse Uitdaging nauw samen met Gemeente Harderwijk, ZorgDat, Bibliotheek Noordwest Veluwe en Perspectief.

Doel van de beurs is matchen. Wat de een biedt, is voor de ander zeer gewenst. De matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Bij voorkeur is de match tweerichtingsverkeer waardoor er een gelijkwaardig partnerschap ontstaat. Er wordt gehandeld op de Beursvloer, maar met gesloten beurzen. De matches op de beurs worden symbolisch bezegeld door een notaris.


Geef vorm aan je maatschappelijke betrokkenheid en kom matchen!