Beoordeling kandidaten Business Event Harderwijk is gestart!

Woensdag 27 januari heeft de voordrachtcommissie van het Business Event gemeente Harderwijk het juryboek overgedragen aan de jury. 

De voordrachtcommissie heeft de afgelopen maanden veel tijd besteed aan het voordragen en beoordelen van potentiële genomineerden van het Business Event.

Juryboek overhandiging Business Event
(voordachtcommissie en jury)

In het juryboek worden alle ondernemingen beschreven die kandidaat staan voor de titel ‘Onderneming van het jaar 2016’. In de komende periode zal de deskundige jury, onder leiding van voorzitter notaris Stephanie Scheiberlich, de ondernemingen in het juryboek toetsen aan diverse criteria om uiteindelijk drie genomineerden per categorie aan te wijzen. Samen met de overige juryleden zal zij per categorie drie genomineerden aanwijzen.

De categorieën zijn:
  • Jonge ondernemer/onderneming
  • MKB en Detailhandel
  • Industrie en Dienstverlening 
In maart zullen de genomineerden aan het publiek bekend worden gemaakt.
 
De feestelijk avond
Het Business Event wordt dit jaar voor de 10e keer georganiseerd en vindt plaats op maandag 4 april 2016 in hotel Van der Valk te Harderwijk. Na het officiële programma is er voor de aanwezige ondernemers volop de gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Het event wordt in samenwerking met hoofdsponsors Gemeente Harderwijk en Broekhuis Volvo Harderwijk, mediapartner Stad in Bedrijf, businesspartners, commissieleden en overige betrokkenen georganiseerd.
 
Voor nadere informatie en het bestellen van entreekaarten kunt u terecht op de website van de organisatie:
www.businesseventharderwijk.nl of  contact opnemen met Network Business Events, email: [email protected], telefoon: 0318-658740.