Beginnen met hardlopen, wie start er mee?

Hardlopen is gezond en lopen is in. Ook dit voorjaar start AV Athlos weer met een nieuwe groep voor beginners op dinsdag 26 maart 2019. Deze startersgroep traint tweemaal op de avonden in de week onder leiding van Marian en Kees.

Voor wie?

De cursus is bedoeld voor diegenen die nog nooit  gelopen hebben of waarvan het lopen al langere tijd geleden is. De cursus duurt 16 weken. Wij leren jou graag wat “lopen” is en hoe jij blessurevrij kunt lopen. Er wordt veel aandacht besteed aan de “core”,en de looptechniek. De bedoeling is dat je na deze vier maanden een half uur of langer achter elkaar kunt hardlopen en een afstand van minimaal 6 kilometer kunt overbruggen. 

De training

Er wordt op dinsdag- en donderdagavond begonnen om 19.30 uur vanaf de Athlos accommodatie aan de Strokel. Om optimaal te kunnen hardlopen biedt AV Athlos een perfecte baan en het bos om te trainen in de directe omgeving. Daarnaast beschikken wij over een schitterende nieuwe accommodatie met prachtige kleedruimten, waarin ruim voldoende douche gelegenheid. Na de training heerlijk in het clubhuis een kop koffie of thee met elkaar gebruiken en gezellig nakletsen. 

Kosten

De kosten bedragen voor de gehele cursus van 16 weken eenmalig € 45,00 ( € 1,40,-/training). Hierbij is inbegrepen verzekering en een reflecterend hesje dat je na de cursus mag houden. 

Lid worden

Als je na afloop van de cursus besluit om lid te worden bepalen wij samen of jij in Loopgroep 5 of Loopgroep 4 verder gaat. Hier vanuit kun jij jezelf verder ontwikkelen naar gelang jouw behoefte (zie loopgroepniveaus op website Athlos).  Vragen of aanmelden: marianvanrijn75@gmail.com . 
 
Loop jij over een paar maanden ook met je groep door onze prachtige bossen ? Het kan, dat hebben velen voor jou bewezen. 

Startersgroep hardlopen bij Ahtlos