Begin september opent Café de Liefde haar deuren

Begin september is het dan eindelijk zover, Café de liefde opent haar deuren aan de Bruggestraat 5 in Harderwijk. Een mooie plek in de binnenstad waar ze trots op zijn. Dat is een feestje waard en ze nodigen je daarom van harte uit!

In de openingsweek organiseren ze van donderdag 2 t/m zondag 5 september 2021 allerlei festiviteiten en activiteiten. Ze vertellen je er alles over op de website

Of ze er klaar voor zijn?
Om eerlijk te zijn... we kunnen nog wel wat hulp gebruiken! Om de zaak mooi in te richten zijn we afhankelijk van sponsoren. je helpt ons door de sponsormogelijkheden te delen in jouw netwerk en door zelf wat bij te dragen. Dat kan op allerlei manieren!

Word tientjeslid, adopteer iets van het interieur, bestel een borrelbox of kies voor een van de sponsorpakketten. Natuurlijk is maatwerk ook mogelijk. kies wat bij jou past! Check de website voor alle mogelijkheden en deel het. Kleine moeite en voor ons een liefdevol gebaar.

Reserveer alvast!
Ze zijn nog niet open maar je kunt al wel reserveren! Bijvoorbeeld voor een avondje pinchos eten of voor een exclusief moment met vrienden/familie.

Avondje pinchos
Reserveer alvast een avondje pinchos eten met feestelijk voordeel vanwege de opening.
Reserveren kan op de vrijdag, zaterdag en/of zondag via: reserveren@cafedeliefdeharderwijk.nl

Café de Liefde Exclusief
Het café vullen met jouw eigen geliefde vrienden, familie en/of relaties. Reserveer jouw feest, borrel of netwerkmoment in ons café.
Reserveren kan vanaf september, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via: reserveren@cafedeliefdeharderwijk.nl

Lees ook:
Café de Liefde wordt overdag unieke lunchroom
 

Café de Liefde Harderwijk

Adresgegevens

Bruggestraat 5
3841 CM Harderwijk

Telefoon

T. 06-42656924

Meer info