Bedenk jij de nieuwe naam voor het Zanglokaal in Hierden?

Zoals bij velen bekend heeft Muziekvereniging Kunst Na Arbeid begin vorig jaar het Zanglokaal aan de Zuiderzeestraatweg overgenomen van 't Hierder Zangkoor. Omdat de repetitieruimte in het gebouw te klein was voor het orkest hebben ze besloten deze ruimte te vergroten. 

Ook leek het hen praktisch om een extra ruimte voor diverse groepsbijeenkomsten te realiseren naast de repetitieruimte met daaronder een kelder voor de opslag van o.a. instrumenten en bladmuziek

Nadat de bouwvergunning was verleend zijnzwe vorig jaar zomer voortvarend aan de slag gegaan met het realiseren van de plannen.

Dankzij vele vrijwilligers, zowel binnen als buiten de vereniging, is de verbouwing voorspoedig verlopen. Het is echt super mooi geworden en dat willen ze graag aan alle Hierdenaren en Harderwijkers laten zien. Dat kan op 26 september a.s. bij de officiële opening van het nieuwe verenigingsgebouw. Verdere informatie hierover verschijnt na de zomervakantie op de website en Facebook pagina. Houd deze dus in de gaten!

Omdat het gebouw niet meer alleen voor koorrepetities wordt gebruikt, vinden ze de naam Zanglokaal niet meer passend. Vandaar dat ze op zoek zijn naar een nieuwe naam. Ze hopen dat deze nieuwe naam net zo'n begrip wordt als het Zanglokaal tientallen jaren is geweest. Iedereen mag daarom tot uiterlijk 1 september suggesties indienen voor een nieuwe naam. Dit kan via het formu­lier op de website, maar ook door de flyer in te vullen en deze op te sturen naar het op de flyer genoemde adres. Flyers zijn verkrijgbaar bij de Spar, de Kring­loopwinkel en apotheek De Akker. J

Je kan de flyer ook downloaden en afdrukken voor bekenden die het formulier op de website niet kunnen of willen gebruiken. Ze hopen op vele inzendingen waaruit een commissie van wijze mensen de nieuwe naam zal kiezen. Deze naam wordt bij de opening van het gebouw onthuld. Degene die de winnende naam heeft ingediend krijgt een dinerbon. Als er meerdere inzenders zijn van de winnende naam zal de dinerbon onder deze inzenders worden verloot. Dit is een unieke kans om een blijvende herinnering te creëren. Vul dus vandaag nog het formulier of de flyer in!