Bart en Miep Timmer 60 jaar getrouwd

Woensdag 11 oktober 2023 viert het echtpaar Timmer hun 60-jarig huwelijksjubileum. Burgemeester Jeroen Joon bracht het bruidspaar een felicitatiebezoek.

Levensloop Bart en Miep Timmer

Bart en Miep komen beiden uit een groot gezin uit Hierden. Bart ging als zoon van een veehandelaar zelf ook de handel in en Miep ging als dochter van de kolenboer schoonmaken en deed ook veel in haar ouderlijk huis. Ze hebben elkaar beter leren kennen op het Hierder Zangkoor waar ze beiden lid van waren en nog heel veel jaren zijn blijven zingen.
 
Na zo’n 5 jaar verkering zijn ze in 1963 getrouwd en gaan wonen aan de Ooster Mheenweg in de Barakken in Hierden. Daar zijn hun twee dochters geboren. Daarna hebben ze in de Wouterskampen in Hierden een woning laten bouwen waar ook nog hun derde kind, een zoon geboren werd.

Na een hele fijne tijd in Hierden werd het huis voor hun tweetjes te groot en zijn ze vanaf september 2017 in een appartement aan het Vondelpark in Harderwijk gaan wonen. Ze zijn daar helemaal ingeburgerd. Hier kan Bart nog steeds zijn hobby tuinieren uitoefenen en verzorgt hij de tuin rondom het appartementencomplex. Miep vermaakt zich daar ook prima en is ook volop aan het dekentjes en mutsjes breien voor Gambia met de club “heel Hierden breit”.
 
De kinderen zijn getrouwd en er kwamen kleinkinderen, zes in totaal. Hier hebben ze veel op gepast en volop van genoten. Inmiddels zijn ze met 16 personen, wat een rijkdom!
 
60 jaren getrouwd, lief en leed gedeeld, helaas ook veel lieve mensen verloren maar des te dankbaarder dat ze deze mijlpaal samen met hun gezin mogen beleven.

Bart en Miep Timmer 60 jaar getrouwd
(eigen foto)