AZC Harderwijk ontvangt cheque van leerlingen Christelijk College Nassau-Veluwe

De leerlingen van het Christelijk College Nassau-Veluwe hebben tijdens de jaarlijkse actiedag op vrijdag 17 september niet stil gezeten. Woensdag werd een cheque van bijna €10.500,- overhandigd aan het AZC in Harderwijk. 

Sponsorbowlen, een obstakelrun afleggen, filmkaartjes voor het theater; de gehele opbrengst kwam ten goede aan het AZC in Harderwijk

Leerlingen uit klas 2 hebben tijdens de actiedag in Harderwijk en omstreken vrijwilligerswerk gedaan, waaronder ook bij het lokale AZC.
 
Het AZC kan het bedrag goed gebruiken om faciliteiten voor kinderen en tieners op het terrein aan te vullen of te vernieuwen. ,,We willen graag een kleine bibliotheek openen en hebben daar boekenkasten en boeken voor nodig. Maar ook muziekinstrumenten en een nieuw tv-scherm in onze tienerruimte zijn heel welkom.

We zijn ontzettend dankbaar voor deze cheque, het geld zal goed terecht komen”, aldus Ouahiba Assili, programmaleider bij COA. De Unesco-werkgroep op het CCNV is voornemens de band met het AZC in Harderwijk in stand te houden door toekomstige gezamenlijke activiteiten en/of het doen vrijwilligerswerk.

Overhandiging cheque CCNV aan AZC Harderwijk
(Foto CCNV Harderwijk)