Assistent bondscoach steunt zijn oude club VVOG

Vrijdag 8 maart is de Grote VVOG Veiling met de Nieuwbouwloterij in de kantine op het prachtige sportpark de Strokel. Een veiling en loterij die in het teken staan van het goede doel Support Casper en de nieuwbouwplannen van VVOG voor nieuwe kleedkamers en hopelijk ook een nieuwe tribune met extra multifunctionele ruimtes. 

Support Casper is het goede doel dat met deze Veiling en Nieuwbouwloterij gesteund wordt en is een onderdeel van Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. Deze stichting is zeer gemotiveerd om nieuwe behandelmethoden te vinden die het leven van de patienten kan verbeteren en zelfs kan verlengen.

Prof.dr. Casper van Eijck is het gezicht van Support Casper en heeft samen met zijn team hele concrete plannen voor onderzoek naar nieuwe behandelmethoden. Hij is gerennomeerd chirurg en al meer dan 25 jaar aan het Erasmus ziekenhuis verbonden. Voor deze campagne is geld nodig, heel veel geld. VVOG heeft het op zich genomen om hieraan bij te dragen met deze Veiling en Nieuwbouwloterij.
 
VVOG blijft aan de weg timmeren en heeft ambitieuze plannen om van sportpark de Strokel een mooi - en multifunctionele sportaccomodatie te maken. De huidige kleedkamers hebben hun dienst bewezen en zijn aan vervanging toe.

Daarnaast blijft de club groeien en kunnen ze wel extra kleedkamers gebruiken. De voorzitter Fred Moll heeft alle leden, ouders, supporters en sponsors opgeroepen om van de Veiling en Nieuwbouwloterij een groot succes te maken.

Een projectteam is al weken met de organisatie bezig. Naast de veiling en grote loterij is er zelfs een extra scooter loterij. Ook is er speciaal voor deze actie en de droom van VVOG een bijzondere promofilm gemaakt. Deze is te zien via de website www.vvog.nl

Op de avond zelf zal onze voormalige Oranje keeper Hans van Breukelen er zijn en presenteert Leo Alkemade de avond voor alle aanwezigen. Leo ken je vast van het programma “er komt een man bij de dokter” en nog meer. Een top acteur die de zal wel plat krijgt.
 
En dan de prijzen en veilingitems die er aangeboden worden op deze avond! Er zijn prachtige prijzen met de loterijen te winnen zoals een scooter, een voetbalreis voor twee personen, een fiets, telefoon en diverse diner- en cadeaubonnen. Er zijn nog wat lootjes verkrijgbaar, loop de kantine binnen en koop daar nu nog loten. En dan de veiling. Er gaan hele mooie items geveild worden en deze liegen er niet om: kwaliteit en diversiteit staat voorop! Er zijn maar liefst 251 items die geveild gaan worden en er zitten prachtige items bij.

Zo is er bijvoorbeeld ook hier een voetbalreis beschikbaar gesteld, een jaar lang elke week je auto wassen met het duurste programma, een zangeres, een chef-kok en kelner die thuis een diner komen kok, schoonheidsbehandeling, tandenbleken bij een specialist, hotelovernachtingen en vele diners, waardebonnen, wedstrijden van o.a. Oranje en andere topclubs,  golfen, een professionele koffiemachine met koffie, je kunt het zo gek niet bedenken. Alle items zijn te zien op de website van VVOG in het speciaal voor dit evenement gemaakte Veiling Magazine. Heb je belangstelling om me te veilen dan ben je welkom. De belangstelling is groot en vol is vol. Alvast aanmelden kan. Kijk op de vvog website. www.vvog.nl