Artiflex Harderwijk is op zoek naar een junior accountmanager voor 40 uur per week

Artiflex Harderwijk is voor hun vestiging in Harderwijk op zoek naar een enthousiaste junior accountmanager.

Wat ga je doen?

Voor onze vestiging in Harderwijk zijn wij voor deze vacature op zoek naar een enthousiaste junior accountmanager. Je bindt de door jou geselecteerde prospects aan Artiflex en bouwt daarbij ijzersterke klantrelaties op. Maar daar blijft het niet bij; door jouw servicegerichtheid en people skills worden jouw klanten echte ambassadeurs van Artiflex.

Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen, maar werk je nauw samen met het team. Het team bestaat uit nog twee accountmanagers en twee recruiters. Om je netwerk verder uit te breiden, bezoek je beurzen en vakdagen en maak je van de gelegenheid gebruik om ons marktaandeel te vergroten. Tot slot vind je tussen alle agendapunten door ook nog eens de tijd om jouw goede ideeën met ons te delen.

Jouw Job:

In de rol van accountmanager ben je als specialist verantwoordelijk voor het veroveren en behouden van het marktaandeel voor Artiflex Harderwijk. De klant ben je iedere keer net een stapje voor in servicegerichtheid, kwaliteit en oplossend vermogen. Zo worden klanten ambassadeurs van Artiflex. Ook heb je kennis van je vakgebied en houd je deze up to date. 

Jouw toekomstige werkzaamheden:

  • Het proactief benaderen van nieuwe klanten. Dit doe je middels bezoekafspraken en telefonische acquisitie;
  • Je bouwt aan een onbreekbare relatie met jouw klanten en kent hun behoeften;
  • Het up-to-date houden van je (commerciële) kennis en netwerk binnen onze focusbranches.
  • Je draagt bij aan een optimale samenwerking met de recruiters om zo de gestelde doelen van de vestiging te bereiken.

Wat vragen wij?

Je hebt een afgeronde commerciële mbo-4 of hbo-opleiding en/of minimaal één jaar werkervaring als accountmanager in de uitzendbranche. Vanzelfsprekend ben je in het bezit van een rijbewijs en ben je 40 uur per week beschikbaar. Prestatie, klantgerichtheid en overtuigingskracht zijn facetten die door jouw commerciële aderen stromen. En dan misschien wel de belangrijkste eis: je hebt het in je om een ambassadeur van Artiflex te zijn!

Wat bieden wij?

Als je voor Artiflex kiest, dan werk je voor een stabiele, gezond groeiende speler in de flexmarkt. We zijn onafhankelijk en baas in eigen huis. Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatieven, ideeën en trainingen. 

Wij bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een telefoon van de zaak, een aantrekkelijke bonusregeling, een pensioenregeling, een persoonlijk opleiding & -ontwikkelingsplan, de daarbij behorende carrièrekansen. ​

Ben jij alles wat hierboven staat en meer? Wacht dan niet en reageer vandaag nog! Solliciteren kan bij Niels Nentjes. Hij neemt de verdere stappen in het sollicitatieproces graag met je door.

Voor vragen kun je per e-mail terecht bij [email protected]. Telefonisch kun je je vragen stellen aan Niels op 06-15308607.


Artiflex Harderwijk

Artiflex

Adresgegevens

Deventerweg 9g
3843 GA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-703030

Meer info