APK voor uw SKODA of ander merk auto bij Autobedrijf Harderwijk

De APK is er voor uw auto en uw veiligheid. Maar ook voor de veiligheid van anderen én ter bescherming van het milieu. Uw auto wordt op diverse punten uitvoerig gecontroleerd en bekeken om te voldoen aan de eisen van de RDW. 

Als u bij Autobedrijf Harderwijk de APK keuring uit laat voeren krijgt u een uitgebreide mondelinge uitleg over de algemene staat van uw auto en eventuele slijtage punten.

Ook mag u meekijken in de werkplaats als de keuring uitgevoerd wordt, wij hebben geen geheimen. Een APK keuring bij ons is een eerlijke keuring, No nonsens! Wat nodig is om vervangen te worden voor de APK wordt overlegd met u, wat niet nodig is gebeurt ook niet.                                                                                                                                                       

Het is belangrijk dat u naast de APK uw Skoda ook jaarlijks onderhoud geeft, de APK staat namelijk los van onderhoud. Tussentijds een controle als bijvoorbeeld de zomer en winter check adviseren wij altijd, u voorkomt hiermee onverwachtse minder leuke verrassingen.            

Laat de APK keuring die verplicht is wel op tijd uitvoeren.

Dus voor de vervaldatum, deze datum is te vinden op uw keuringsbewijs. U krijgt ook een brief van de RDW ruimschoots voor die tijd waar de vervaldatum in vermeld staat. Bent u te laat met keuren dan loopt u de kans op een boete.

De APK keuring kost €28,00 incl. Btw (benzine) dit is goedkoop omdat uw auto op een eerlijke en professionele manier met zorg gekeurd wordt.

Vaak gebeurd het als er met de APK prijs gestunt wordt, het ergens anders op terug verdiend moet worden!

U kunt uw auto 2 maanden vóór de APK-vervaldatum laten keuren en dan blijft de vervaldatum hetzelfde. Afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, wordt deze met 1 of 2 jaar verlengd. Laat u uw auto meer dan 2 maanden vóór de APK-vervaldatum keuren, dan krijgt de auto een nieuwe APK-vervaldatum.

TIP: Combineer de APK met een grote beurt, dan is de APK keuring gratis! 

Autobedrijf Harderwijk - Hans van den Broek

Adresgegevens

Reaumurstraat 10-A
3846 BZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-430446

Openingstijden

Ma 8.00 - 17.00 uur
Di 8.00 - 17.00 uur
Wo 8.00 - 17.00 uur
Do 8.00 - 17.00 uur
Vr 8.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info