Afsluiting Prins Frederik Hendriklaan en de Zeestraat

Maandag 3 oktober starten we met het kappen van de bomen in de Prins Frederik Hendriklaan en met het opbreken van een gedeelte van de Zeestraat. 

Afsluiting Prins Frederik Hendriklaan

Maandag 3 oktober starten wij met het kappen van de bomen in de Prins Frederik Hendriklaan. Aansluitend blijft de weg afgesloten voor het doorgaande verkeer en wordt de straat opnieuw ingericht. De werkzaamheden zullen ongeveer 6 weken in beslag nemen.
 
Het doorgaande verkeer van de Prins Frederik Hendriklaan wordt omgeleid via de Prins Mauritslaan. De bomen worden gekapt om ruimte te maken voor extra parkeerplaatsen. In het nieuwe ontwerp worden ook weer bomen terug geplant. De bewoners worden vooraf door de aannemer geïnformeerd omtrent de werkzaamheden en de bereikbaarheid in hun straat.
 
Voor vragen omtrent de uitvoering, kunt u contact opnemen met Jacob van Dijk, uitvoerder Van Dalfsen, tel. 06 29 08 10 14. Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met de projectleider van de gemeente, dhr. Verweij ([email protected]) of www.harderwijk.nl/grootonderhoud

Afsluiting Zeestraat

Maandag 3 oktober starten wij met het opbreken van een gedeelte van de Zeestraat. Het werk bestaat uit drie fasen:
  • Fase 1: Hierdenseweg tot de Schrasserstraat
  • Fase 2: Schrasserstraat tot Burg.Kempersstraat, (wordt 1 richtingsweg)
  • Fase 3: Burg. Kempersstraat tot laan 1940-1945
Het doorgaande verkeer in de Zeestraat wordt gestremd, mogelijk worden tijdens de uitvoering een aantal paaltjes tijdelijk verwijderd om doorgang voor de bewoners te kunnen garanderen. De bewoners en bedrijven worden vooraf door de aannemer geïnformeerd omtrent de werkzaamheden en de bereikbaarheid in hun straat.
 
Voor vragen omtrent de uitvoering kunt u contact opnemen met dhr. Van Pijkeren, uitvoerder Van Pijkeren, tel. 06 51 57 26 61. Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met de projectleider van de gemeente, dhr. Verweij ([email protected]) of www.harderwijk.nl/grootonderhoud.