Afsluiting Graaf Ottolaan in Harderwijk

Woensdag 13 en donderdag 14 juli gaat aannemer Van Dalfsen Infra uit Genemuiden de Graaf Ottolaan en de Boerhaavelaan asfalteren. 

Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de Prins Mauritslaan en de Gelreweg. De werkzaamheden maken onderdeel uit van het Groot Onderhoud 2016.

De volgende wegen zijn inmiddels voorzien van een nieuwe inrichting: Prins Mauritslaan (75%), Graaf Ottolaan, Boerhaavelaan, Irenelaan, Emmalaan en Beatrixlaan. Na de bouwvak wordt het restant van de Prins Mauritslaan, de Gelreweg en de Prins Frederik Hendriklaan aangepakt.
 
De werkzaamheden worden gefaseerd) tot en met november 2016 uitgevoerd. De wegen en voetpaden worden voorzien van nieuwe verhardingen en in een aantal straten is gelijktijdig de riolering vervangen.
 
Om de overlast in de wijk binnen de perken te houden gaan de werkzaamheden grotendeels na elkaar in uitvoering. De bewoners worden vooraf door de aannemer geïnformeerd, omtrent de werkzaamheden in hun straat.

Voor vragen over de uitvoering, kunt u contact opnemen met de uitvoerder Van Dalfsen Infra, dhr. Van Dijk, tel. 06 29 08 10 14. Voor algemene vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de projectleider van de gemeente, dhr. Verweij, per email [email protected].