Adventure dag tijdens de herfstvakantie

In de herfstvakantie organiseert Zorgdat samen met GA! Harderwijk een Adventure dag. De Adventure dag is dit jaar op donderdag 24 oktober.

Lekker ravotten en buiten spelen. Maar ook brood bakken, met pijl-en-boog schieten en mountainbiken. En dat allemaal op het terrein van scoutingverenigingen Ragay Redoz en Margriet Verbraak. Deze liggen in het bos aan de Strokelweg.

Nieuw dit jaar is dat het de hele dag voor alle kinderen is. Het begint om 10.00 uur en om 15.30 uur kun je je kind weer ophalen.  Er is een programma voor kinderen van groep 1 t/m groep 4 en een programma voor de kinderen van groep 5 t/m groep 8. 
 
De Adventure dag is in het bos. Doe je kind oude kleren aan en laarzen. Als het regent, gaat het gewoon door. Geef regenkleding mee. 
 
De Adventure dag kost € 4,- per kind. Dit is inclusief een lunchpakketje. Er kunnen in totaal 200 kinderen mee doen aan de Adventure dag, 100 kinderen uit de onderbouw en 100 kinderen uit de bovenbouw. 
 
Vrijkaartjes 
Heb je weinig geld te besteden en wil je een kind opgeven? Neem hiervoor contact op met Pepijn Albers via 0341-434656 of via [email protected]
 
Als je hiervan gebruik maakt, hoef je dit niet te verantwoorden. Het is op geen enkele manier zichtbaar welke kinderen gebruik maken van een vrijkaartje. Er zijn 20 vrijkaartjes voor kinderen uit de onderbouw en 20 vrijkaartjes voor kinderen uit de bovenbouw. 
Inschrijven is mogelijk tot en met dinsdag 22 oktober 12.00 uur. 
 
Je kunt je kind(eren) inschrijven via www.gaharderwijk.nl