Aangepast behandelbeleid Therapeutisch Centrum de Berekuyl Hierden

Het kan u niet ontgaan zijn dat ook wij onze diensten aanpassen vanwege het Coronavirus. De huidige situatie zorgt voor veel vragen en bezorgdheid. Hieronder leggen wij u uit wat wij voor maatregelen nemen in de praktijk. 

Alle maatregelen gelden in ieder geval tot en met 6 april. Mochten er tussentijdse veranderingen zijn en daarna, dan houden wij u hiervan uiteraard op de hoogte.

Conform de adviezen van RIVM en het Keurmerk Fysiotherapie, alsmede de beroepsverenigingen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), hebben wij besloten om ons behandelbeleid aan te passen. De Berekuyl heeft de volgende maatregelen genomen om het verspreiden van het Coronavirus zoveel als mogelijk te voorkomen. Wij doen dit voor de veiligheid voor u als patiënt, maar ook voor al onze medewerkers.  

Vanaf heden worden alle groepslessen FysioSport, hydrotherapie en ALT  niet meer gegeven.

Ook hebben wij besloten om vanaf heden te bekijken of het voortzetten van persoonlijke behandelingen urgent, dan wel noodzakelijk is. Wat betekent dit voor u? Uw behandelend therapeut zal met u telefonisch contact opnemen om vast te stellen binnen welke categorie van urgentie u valt.
  • Wanneer dit gaat om het geven van adviezen/ coaching en informatie, zullen de vervolgbehandelingen door middel van een videoconsult worden opgevolgd.
  • Mocht het noodzakelijk zijn en bij urgente uitzondering kan een 1 op 1 behandeling worden gemaakt in de praktijk. Zoals u begrijpt, zal voor uw en onze veiligheid dit voorlopig zoveel mogelijk worden vervangen door het inzetten van onze videoconsult-service.
U kunt de Berekuyl via onze aangepaste werktijden bereiken voor telefonisch contact en videoconsult afspraken. De consult afspraken zullen met u samen worden ingepland, net zoals uw reguliere afspraak bij ons. De Nederlandse zorgautoriteit, de zorgverzekeraars en de paramedische koepelorganisaties proberen zo snel mogelijk vergoedingen hiervoor via alle zorgverzekeraars mogelijk te maken.

Graag vragen wij u om uitsluitend binnen onderstaande tijden telefonisch contact op te nemen voor het vervolg en het plannen van videoconsulten via 0341-453177.
 
Maandag 09.00 - 15.00 uur
Dinsdag 13.00 - 16.00 uur
Woensdag 09.00 - 15.00 uur
Donderdag 13.00 - 20.00 uur
Vrijdag 09.00 - 15.00 uur

Ook willen wij u om uw hulp vragen. Zorg ervoor dat onze collega’s veilig hun werk kunnen doen, dus kom niet naar de praktijk wanneer u neusverkouden bent, hoest, keelpijn en/of koorts heeft en/of contact hebt gehad met een persoon met het coronavirus of in een gebied bent geweest waar veel patiënten zijn met het coronavirus.

Probeer van alle mensen in de praktijk, naast uw behandelend therapeut, anderhalve meter afstand te houden. Ook gaat onze voorkeur op dit moment uit naar pinbetalingen in plaats van betalingen met contant geld. Uiteraard schudden wij op dit moment ook geen handen, maar begroeten u daarentegen met een nog grotere glimlach dan normaal.

Houd onze berichtgeving in de gaten op de website en social media. In de komende weken zullen wij hier ook onder andere tips en thuisoefeningen presenteren!
 
Voor nu wensen we iedereen heel veel succes en gezondheid toe. Denk om uzelf, maar vooral ook om elkaar! Hopelijk tot gauw weer in de praktijk!
 
Management en Team de Berekuyl
 

Therapeutisch Centrum De Berekuyl

Adresgegevens

Reigershof 5
3849 RT Hierden

Telefoon

T. 0341-453177

Openingstijden

Ma 7.30 - 21.00 uur
Di 7.30 - 21.00 uur
Wo 7.30 - 21.00 uur
Do 8.00 - 21.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 7.30 - 15.00 uur
Zo Gesloten
Meer info