3FM Serious Talent Max Meser in Muziekpodium Estado Harderwijk

3FM Serious Talent Max Meser is een naam die je het komende jaar vaker gaat horen. De jonge Max heeft net een platendeal bij PIAS op zak, en verzorgt afgelopen voorjaar en najaar en dit voorjaar van 2016 alle supportshows van Douwe Bob. 

Max is een 23-jarige singer- songwriter met de Nederlandse en Spaanse nationaliteit.  Op zaterdag 3 december geeft hij om 20.00 uur een optreden in Estrado. Support act van de avond is Electric Company.

Max groeide op aan de Costa Brava met platen van o.a. The Kinks en The Who in zijn kast. Op z’n twintigste verhuisde hij naar Nederland naar het – volgens hem- beloofde land om een popcarrière van de grond te krijgen.
 
Max Meser z’n eerste single ‘Weak for Love’, waarin hij zijn alsmaar gebroken hart bezingt,.Max Meser en z’n band presenteerden deze single bij z’n oude werkgever Casa Rosso in Amsterdam waar op z’n eerste video-clip is opgenomen. De debuutsingle WEAK FOR LOVE  stond meteen al wekenlang bij 3FM op de playlist met meer dan 100 plays. Naar aanleiding hiervan werd Max Meser uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. 

Support act Electric Company

Electric Company is dan wel het jongste loot van de Herman Brood Academie-boom, maar groen klinkt het indierockquintet allerminst. Geïnspireerd door de volle sound en aanstekelijke melodie van Springsteen borduurt de band voort op de hedendaagse postpunk en neo-psychedelica van onder andere The War On Drugs en de intelligente popsongs van bands als Wilco. Alsnog geven de gebroeders Chapman uit Nottingham, zangers en songwriting duo-brein,  de band een uitgesproken Brits smoelwerk. Met grootse, volgroeide samenspel en hemelse harmonie wordt de charme van fragiele Engelse liefdesliedjes versterkt met de drive van Amerikaanse roadsongs en een volledig eigen sound.

Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn € 10,00 in de voorverkoop en € 12,50 aan de zaal. Reserveren kan via www.estrado.nl.